Gezonde voeding

Gezonde voeding die past bij jouw lijf

Wij mensen zijn allemaal anders. Lang, kort, dun, dik. Elk lijf is verschillend. Een gezond lijf heeft koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Wil jij afvallen of spiermassa bouwen? Dan dien je jouw voeding af te stemmen op jouw lijf en op jouw doelstelling. Het kan zijn dat je daardoor ineens meer gaat eten of in andere verhoudingen. Wil jij weten wat gezond leven nou inhoudt? En wil jij ook je doelen behalen? Maak dan een afspraak om te kijken wat bij jouw lichaam past.

Met een beetje inspiratie is gezonde eten ineens heel makkelijk te bereiden

1000+ recepten in je broekzak

Voor veel mensen is gezonde voeding vooral veel sla eten. Dat kan wat saai worden. Een gezonde leefstijl houd je makkelijker vol als je lekker kunt blijven eten. Variatie is daarin het geheim. Met de VYTAL app houd je niet alleen heel makkelijk jouw progressie bij, je vindt er ook meer dan 1000 gezonde recepten in om volop te genieten. Daarnaast krijg je via de Vytal app ook nog eens persoonlijke begeleiding van Healthy Family Coach om jouw doelen dit keer wel te behalen.

Leren over gezonde voeding vanuit je luie stoel

Soms komt het gewoon beter uit als je begeleiding krijgt op het moment dat het jou uitkomt. Als je kinderen in bed liggen of rustig op een zondagochtend. De begeleiding van Healthy Family Coach hoeft niet in de praktijk plaats te vinden, maar kan ook van achter je computer in jouw eigen veilige omgeving. Online krijg je wekelijks de juiste tools aangereikt om mee aan de slag te gaan. Je kunt jouw progressie bijhouden in de app, waar je ook meer dan 1000 recepten terugvindt om lekker en gezond te varieren.